Je fit en vitaal voelen

resultaat uit talenten, loopbaan en privéleven halen

Hoe vitaal vrij ben jij?

Je fit en vitaal voelen is meer dan gezonde voeding eten en meer beweging. Vitaal leven heeft vooral ook te maken met zingeving en de sociale (werk)omgeving waarin je leeft en werkt.
Als Vitaloog wil ik graag voor duurzame gedragsveranderingen zorgen bij mensen, zodat zij zich gelukkiger, fitter en meer in balans voelen.
Je fit en vitaal voelen
Mijn persoonlijke missie: Ik help personen, teams en organisaties welke ontevreden zijn over hun vitaliteit (lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden) om hun kwaliteiten te (h)erkennen en ze meer uit hun talenten, loopbaan en privé te laten halen. Dit doe ik door verbinding met hen te maken, ze te trainen, coachen en inspireren tijdens deze ontwikkeling via (online) workshops & trainingen. Inzicht in je talenten is in mijn visie de sleutel tot een vitaal leven, los van de facetten die erbij kunnen komen waar je geen invloed op hebt. Doen waar je goed in bent, doen wat je leuk vindt en wat je energie geeft. Als je dat vaker doet dan dingen die je energie kosten, zal dit vanzelfsprekend leiden tot een vitaler leven!

Wat is een vitaloog?

Een Vitaloog® is een vitaliteitscoach en vitaliteitsadviseur in één. Een vitaloog zet o.a. de vitaliteitsschijf van vijf in om individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen.
Dromen Durven Doen en Vitaliteit

Meer uit je leven halen? Je fit en vitaal voelen?

Wat maakt een Vitaloog en de Vitalogische aanpak anders?

Er zijn inmiddels vele vitaliteitsadviseurs of vitaliteitscoaches, maar een Vitaloog is toch écht even wat anders.

Een Vitaloog legt de brug tussen consulting, coaching en ondernemerschap en is stevig gefundeerd in de wetenschap ondersteund met organisatie- en vitaliteitsscans die o.a. zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO en NPDI.

Aanpassingen in de bedrijfscultuur en leefstijl van medewerkers zullen de kwaliteit van werk en leven effectief kunnen verhogen. Als Vitaloog geef ik inzicht in alle aan levensstijl gerelateerde klachten en wil ik organisaties / cliënten helpen daarin structurele veranderingen aan te brengen. Deze aanpak zorgt voor meer energie en zelfregie voor jou en je medewerkers.

De vitaliteitsschijf van vijf

Onze leefstijl heeft een effect op ons lichaam, ons denken, ons voelen en onze omgeving en dus op het gedrag wat we laten zien. Dit besef leidt tot een aanpak vanuit een integraal vitaliteitsmodel de zogenaamde vitaliteitsschijf van vijf. Als Vitaloog geef ik je inzicht en de tools om daadwerkelijk mensen (beter) te helpen met een duurzame gedragsverandering. Het leidt tot een bewezen verbetering in de kwaliteit van het (werkende) leven.

vitaliteitsschijf Durf Training en coaching je fit en vitaal voelen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan ik als Vitaloog voor je betekenen?

Organisaties die hun medewerkers als hun belangrijkste kapitaal zien adviseren op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Altijd vanuit Co creatie, jij kent je organisatie en je medewerkers immers het beste. Als vitaloog ontwikkel ik praktisch uitvoerbare maatwerkprogramma’s, trainingen en coaching zodat jouw organisatie vanuit deze strategische keuze tot operationeel actie over te gaat. Samenwerken met mij betekent ook : Enthousiasme en Energie, Passie en Plezier, Avontuur.
Scroll naar boven

Wat kan ik als Vitaloog voor je betekenen?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.