Het passie profiel

Wie ben jij écht en wat wil jij écht?

Doen waar jouw passie ligt in de omgeving die bij jou past.

passie

Heb jij een baan waar je geen energie en voldoening uit haalt? Vraag jij je wel eens af ‘is dit het nou?’ Kost het je iedere dag weer moeite om uit je bed te komen omdat je weer “moet” gaan werken? Met het passie profiel krijg je meer zelfkennis en helderheid over jouw passie, talenten en unieke bijdrage aan de wereld en een plan om dat ook daadwerkelijk te verwezenlijken.

Kom jij te vaak moe en futloos thuis? Duren jouw dagen lang en leef je van weekend naar weekend, en ben je aan het aftellen naar jouw volgende vakantie, hopend dat je daarna weer helemaal energiek aan de slag gaat? Maar dan is er ook die twijfel, je verdient lekker, en je hebt misschien die leuke leaseauto en bonusregeling. Je hebt ook je verantwoordelijkheden, een hypotheek en/of kinderen.

Is het dan financieel wel haalbaar om wat anders te doen? Been there, done that… Tot het punt dat ik besefte en in mijn lichaam voelde dat ik het echt niet zou volhouden om dat tot mijn pensioen te blijven doen. Het roer moest om! Ook al zou ik dan uit mijn gouden kooi moeten stappen.

Wil jij meer plezier en energie halen uit je werk?

Droom je over een baan waarin jij niet het gevoel hebt te moeten werken, en waar je elke dag met plezier aan de slag gaat? Een baan en omgeving waar je niet moe wordt maar je juist energie van krijgt en je ’s avonds voldaan thuiskomt? Of misschien overweeg jij om voor jezelf te beginnen. Je twijfelt, kijkt op allerlei vacature sites en vraagt je af waar je het gaat vinden. En dan vind je een andere baan met mooie perspectieven en het ziet er veelbelovend uit. Maar na een jaar loop je daar tegen dezelfde dingen aan.

En dit is precies waar de crux zit, we zijn geneigd de oplossing buiten onszelf te zoeken. De oplossing ligt niet buiten jezelf, maar zit al in jezelf!

het passie profiel

Jij bent uniek!

jij bent uniek

Het begint allemaal bij jezelf. Wie ben jij écht en wat wil jij écht? Wat vind jij belangrijk? Wat zijn je dromen? Simpele vragen die meestal niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. Daarom is het PASSIE PROFIEL ontwikkeld, speciaal voor jou. Tenminste, als jij het durft dit traject in gaan, jezelf in de spiegel aan te kijken en te investeren in jezelf. Geheel vrijblijvend hebben wij eerst samen een intakegesprek waarin we samen bekijken of dit programma bij jou past en wat het jou gaat opleveren.

Wat is het Passie Profiel?

Passie profiel en TMA
doen wat je leuk vindt met het passie profiel

Het Passie Profiel is ontwikkeld door Bas Smeets die met ‘Maak Jouw Impact’ al meer dan 10 jaar laat zien dat zijn aanpak succesvol is.

De focus van Maak Jouw Impact ligt op professionals die al weten dat ze zelfstandige willen worden. Het programma Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk. Het zou natuurlijk zomaar kunnen gebeuren dat je door dit traject te volgen erachter komt dat er toch een ondernemer in jou schuilt.
Maak jouw Impact is lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Kijk hier voor meer informatie over NRTO.

het passie profiel
Achtergrond Passie Profiel

Wat is het jou waard?

Stel, jij gaat elke dag met plezier aan het werk en je krijgt er energie van? Of je gaat die volgende stap in jouw carrière zetten en krijgt die promotie? Gewoon omdat je doet waar jouw passie ligt in de omgeving die bij jou past. 

Je haalt het beste uit jezelf. Je doet de dingen waar niet alleen jij, maar ook jouw organisatie, klanten of omgeving blij van worden.

En oh ja, als extraatje zal dit traject je ook privé het nodige opleveren.

De investering voor dit traject is al mogelijk vanaf € 1797 excl. BTW.

Het passieprofiel

Volledig online

1797
  • 6 online modules met video's en opdrachten
  • 6 online coachingsgesprekken van 1 uur
  • Implementatieplan
plan een kennismaking om de mogelijkheden en inhoud te bespreken

Het passieprofiel

Online en live

2397
  • 6 online modules met video's en opdrachten
  • 6 live coachingsgesprekken
  • Implementatieplan
plan een kennismaking om de mogelijkheden en inhoud te bespreken

Het Passie Profiel in combinatie met DISC en TMA

Wil jij jezelf nog beter leren kennen en het maximale uit jouw potentieel halen? Dan zijn de DISC en TMA Analyses iets voor jou.

Het DISC-model is gebaseerd op de theorie van psycholoog Dr. William Moulton Marston. In 1928 verscheen zijn boek “The emotions of normal people”, de basis voor veel 4- factorentheorieën van menselijk gedrag. Gedrag is waarneembare interactie van iemand op de omgeving. Hoe je de dingen doet.

DISC vertelt je hoe je omgaat met mensen, problemen, tempo en regels en hoe anderen dat doen. Het is de mate van alle factoren die zorgt voor het totale profiel van iemands gedrag. Er zijn vier basis gedragsstijlen met bijbehorende kleuren: extravert-introvert en taakgericht en mensgericht.

Mensen zijn gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat dicht bij hun ware aard ligt. Met behulp van deze TMA Talent Assessment is het mogelijk om een objectieve, constructieve en diepgaande beoordeling te krijgen van jouw drijfveren, talenten, competenties en ontwikkelingsmogelijkheden. TMA is een ontwikkel assessment dat mensen helpt de kracht van hun talenten en drijfveren in te zetten om hun professionele prestaties en persoonlijk welzijn te verbeteren.

Eindelijk krijg je de handleiding van jezelf en kom je erachter waar jouw automatische gedrag vandaan komt, waar je energie van krijgt en waar het weglekt. De combinatie van het Passie Profiel, DISC en TMA versterkt en versnelt jouw route naar succes, volgens jouw eigen definitie! Het beste resultaat is dat je innerlijke rust en échte vrijheid en onafhankelijkheid gaat voelen.

"Als je doet wat je het allerleukste vindt, hoef je nooit meer te werken"

Even kennismaken?

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je en doe je dan een persoonlijk, op maat gemaakt, aanbod.

Het gesprek is gratis en je zit nergens aan vast.

Mijn aanbod op maat
Scroll naar boven