Het ultieme life
coaching programma

Ga letterlijk op reis en ontdek
in 5 dagen jouw nieuwe koers!

Durf Training en Coaching

durft

Het ultieme life coaching programma voor iedereen die een complete transformatie wil gaan maken op het gebied van vitaliteit!

Ga letterlijk op reis en ervaar tijdens deze 5 dagen jouw 5 belangrijkste levensdoelen

Doe mee aan inspirerende workshops voor meer inzicht in de vitalogische schijf van 5, namelijk vitalogie, fysiologie, psychologie, ecologie en filosofie.

Even helemaal weg uit je dagelijkse omgeving geeft je letterlijk ruimte om jouw nieuwe koers te ontdekken. Maak deze keuze voor jezelf en je zult het voor de rest van je leven met je meedragen.

Durf te dromen
Outdoor
Coaching programma ga je mee op reis
Ontdek jouw 5 belangrijkste levensdoelen
Het ultieme life coaching programma
Maak je dromen waar

Blijf je dromen of ga je stappen zetten

Om jouw dromen te gaan leven zul je letterlijk en figuurlijk in beweging moeten komen. Anders gebeurt er niets. Voor elke verandering is actie nodig.

jouw talenten Durven te ont-dekken

In een mooie omgeving op telkens andere locaties gaan we aan de slag om jouw unieke talenten te ontdekken. Spelenderwijs en vooral met fun!
Talenten ontdekken

TMA Analyse

De TMA Methode is het instrument voor talentmanagement. Het ondersteunt jouw talentmanagement met het in kaart brengen van talenten, drijfveren en ontwikkelpotentieel.

Met de methode krijg je inzicht in je eigen talenten en valkuilen. Dit is essentieel voor het hanteren en uitdragen van het gewenste gedrag. Je wordt je hierdoor bewust van je eigen gedrag en staat stil bij waar jij jezelf wilt en kunt verbeteren.

Juist dit inzicht in de verschillende persoonlijkheden en talenten maakt de keuze voor jouw gedrag in bepaalde situaties duidelijker. Waarom handelt de ene persoon op deze wijze en de ander totaal anders?

Ont-moeten en doen wat jij graag wilt

Tijdens het ultieme life coaching programma komen vijf energiebronnen aan bod.

Nut & Noodzaak

Weet jij van jezelf wanneer jij in beweging komt? Als je pijn te groot is of als je ergens naar verlangt? 80% van de mensen komt pas in actie als de pijn te groot is en slechts 20% komt in actie vanuit het verlangen. Dit is een stuk moeilijker omdat het resultaat waar je het voor doet nog niet urgent aanwezig is.

Lichaam en Leefstijl

Deze energiebron is voor velen de definitie van Vitaliteit, je leefstijl, onder te verdelen in:

  • Voeding
  • Beweging
  • Ontspanning
  • Slapen
  • Ademhaling

Spiritueel Welzijn

Klinkt zweverig? Dat is het niet. Je gaat ontdekken dat spiritualiteit gaat over:

  • Drijfveren en weten wat die van jou zijn;
  • Jouw talenten en wat deze zijn;
  • Wat jouw kernwaarden zijn;
  • Waar jij iedere ochtend je bed voor uitkomt;
  • Weten wat jou echte voldoening geeft.

Omgeving en Relaties

Je persoonlijke omgeving en de relaties welke je onderhoud zijn van grote invloed op je energie. Deze energiebron is onder te verdelen in je werkomgeving & relaties en je privé omgeving & relaties. Ook je culturele achtergrond speelt hierin een rol.

Mindset en Emoties

Sta je positief in het leven en zie je in iedere uitdaging een leermoment? Welke helpende of beperkende overtuigingen heb je? Hoe ga je om met emoties? Alle emoties zijn terug te leiden naar de 4 basis emoties blij, bang, boos, bedroefd.
ultieme life coaching programma
Drijfveren coaching
Dromen, durven, doen wat jij graag wilt
drijfveren ultieme coaching programma
ultieme life coaching programma

We worden allemaal geboren met een setje drijfveren waaruit unieke talenten voortkomen. Doe je veel dingen die bij jouw talenten passen, dan zul je weinig inspanning en veel plezier en energie ervaren.

Ik ben Dennis Dekkers. Jouw coach en reisleider om je te helpen jouw 5 belangrijkste levensdoelen te ontdekken

Wil je meer weten over het XL programma en wat dit voor jou kan betekenen? Plan een gratis kennismakingsgesprek met mij in en ik vertel je alles over de mogelijkheden.

Dennis Dekkers Coach en Vitaloog
Scroll naar boven